آموزش تخصصی برق والکترونیک

آموزش تخصصی برق والکترونیک

هادی خیاط باشی (مربی سازمان فنی وحرفه ای)
آموزش تخصصی برق والکترونیک

آموزش تخصصی برق والکترونیک

هادی خیاط باشی (مربی سازمان فنی وحرفه ای)

مزایا و معایب کولر آبی سلولزی در چیست؟

مزایا و معایب کولر آبی سلولزی در چیست؟

با وجود آنکه اکثرا درباره مزایای کولر آبی سلولزی سخن می‌گویند اما بهتر است بدانید که هیچ سیستم خنک کننده‌ای بی ایراد نیست به همین علت بهتر است علاوه بر مزایا با معایب کولر ابی سلولزی نیز آشنا شوید:

مزایا کولر آبی سلولزی

به کار رفتن پدهای سلولزی در کولر آبی سبب افزایش میزان قدرت جذب آب شده در نتیجه راندمان و خنک سازی کولر بالا رفته طوریکه در هر یک متر مکعب پد سلولزی، جذب آب تا ۶۰ لیتر را خواهیم داشت.

" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; direction: rtl; max-width: 100%; display: block !important;" />معایب کولر آبی سلولزی چیست؟
در سیستم خنک کننده کولر آبی، هر چه جذب آب بالاتر باشد هوای خنک‌تری ایجاد می‌شود.

طبق گزارشات اعلام شده از سمت متخصصین مربوط به سیستم‌های خنک کننده، میزان راندمان کولر آبی سلولزی بیش از ۸۰% گزارش شده است این در حالی است که در کولر آبی پوشالی این پارامترها به مراتب پایین‌تر است.

" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; direction: rtl; max-width: 100%; display: block !important;" />معایب کولر آبی سلولزی
هر چه میزان هدر رفت آب و برق کمتر باشد، راندمان بالاتر رفته و صرفه جویی بیشتر می‌شود از این رو کولر آبی سلولزی یکی از سیستم‌های خنک کننده به صرفه است.

پدهای سلولزی به کار رفته در کولر آبی ساختار یکپارچه و شبکه‌ای منظم دارد و استحکام آن بسیار بالا بوده و تغییر شکل یا افتادگی در گذر زمان ندارد. از طرفی منظم بودن ساختار شبکه‌ای پدهای سلولزی سبب شده تا آب به صورت یکنواخت روی سطح جذب شود و هوا خنک‌تر شود.

جنس اغلب پدهای سلولزی گالوانیزه و یا آلومینیوم است که کاملا در برابر آب مقاوم است و دچار اکسیداسیون نیز نمی‌شود در نتیجه ماندگاری بالاتری دارد. در واقع یکی از مزیت‌های پدهای سلولزی نسبت به پوشال این است که نیاز به تعویض سالیانه ندارد بلکه هر ۵ سال کافی است که پدها را تعویض کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد