آموزش تخصصی برق والکترونیک

آموزش تخصصی برق والکترونیک

هادی خیاط باشی (مربی سازمان فنی وحرفه ای)
آموزش تخصصی برق والکترونیک

آموزش تخصصی برق والکترونیک

هادی خیاط باشی (مربی سازمان فنی وحرفه ای)

تعمیرآون توستر(قسمت دوم)

سرویس سوئیچ اصلی

سوئیچ اصلی آون توستر یکی از قسمت های عملیاتی مهم آن است. یکی اینکه استفاده گسترده ای از آن می شود و همچنین زمانی که مشکلی پیش می آید یکی از قسمت هایی است که به عنوان مقصر احتمالی شناخته می شود. در بسیاری از نمونه ها تمام آنچه نیاز است تمیز کردن سوئیچ است. در سایر موارد نیز سوئیچ باید تعویض شود.

برای دسترسی و تعویض سوئیچ اصلی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: پنل جانبی و در صورت لزوم سیم برق را جدا کنید.

مرحله 2: نقاط تماس را از نظر تغییر رنگ و فرو رفتگی بررسی کنید.

اگر آنها به خوبی اتصال ندارند با دقت آن ها را سمباده کشیده و سپس توسط یک پاک کننده الکتریکی تمیزش کنید.

یک تکه پنبه را به اسپری تمیز کننده و یا الکل ایزوپروپیل آغشته کنید. مراقب باشید تا شاخه های کانتکت از حالت تراز خارج نشوند.

مرحله 3: اگر کانتکت ها ذوب شده و یا شاخک ها شکسته اند. سوئیچ اصلی را جدا کرده و تعویضش کنید. مین سوئیچ ها به وسیله گیره ها پیچ ها یا میخ ها به شاسی ها بسته می شوند .

سرویس فیوز حرارتی

یک فیوز حرارتی از مین سوئیچ آون توستر در برابر آسیب های الکتریکی محافطت می کند. اگر مین سوئیچ کار نکرد فیوز حرارتی را با استفاده از یک تستر اتصال کوتاه و یا یک مولتی متر چک کنید و فیوز حرارتی باید اتصال کوتاه را نشان دهد نه مدار باز را.

در صورت نقص، فیوز حرارتی را جدا کرده و با یک فیوز مشابه از نظر اندازه جایگزین کنید. در اکثر مدل ها این به این معنی است که پایه های فیوز را قطع کرده و فیوز جدید را جایگزین کنید.

بعضی از آون توسترها از ترموستات های بایمتال یا قطع کننده های حرارتی برای محافظت از مین سوئیچ ها از آسیب استفاده می کنند . قطع کننده حرارتی را از لحاظ تغییر رنگ، تغییر شکل و براده های باقی مانده از آن چک کنید. براده ها را به وسیله یک کمپرسور هوا تمیز کنید. در صورت نیاز نقاط اتصال را به وسیله سمباده تمیز کنید

سرویس المنت های حرارتی

المنت حرارتی قسمت حیاتی آون توستر شما است.آن ممکن است تنها چند دقیقه برای تست نان یا به مدت یک ساعت یا بیشتر برای پختن یا کباب کردن غذا روشن شود. المنت حرارتی یک سیم ساده با مقاومت بالا است که جریان الکتریکی از آن عبور کرده و باعث گرم شدن آن می شود. تست آن آسان است.

برای تست المنت های حرارتی مراحل زیر را دنبال کنید.:

مرحله 1: به وسیله یک تستر اتصال کوتاه و یا قرار دادن پراب های مولتی متر برروی انتهای دو سر المنت مشخص کنید که آیا مسیر جریان الکتریکی وجود دارد یا خیر.

مرحله 2: اگر مسیر جریان وجود نداشته باشد المنت حرارتی را جدا کنید. جدا کردن المنت ممکن است به آسانی باز کردن هر دو انتهای آن از پایه ها باشد. همچنین ممکن است نیاز باشد که پرچ ها برداشته و جایگزین شوند. تصمیم شما برای جایگزینی یک المنت معیوب بستگی به این دارد که جدا کردن آن چقدر آسان است و همچنین ارزش آون توستر شما چقدر است.

مرحله 3: پس از جدا کردن المنت حرارتی آن را با یک المنت همسان از نظر اندازه و ساختار جایگزین کنید. بسیار مراقب باشید که در هنگام نصب، المنت جدید آسیب ندیده و تغییر شکل ندهد. سیم های المنت شکننده اند و به سادگی آسیب میبینند. المنت هایی با وات بالاتر سیم ضخیم تری دارند. ماننده المنت داخل توستر شما.

سرویس سلونوئید

سلونوئید جریان الکتریکی را داخل المنت های گرمایشی قطع و وصل می کند. اگر المنت ها بیش از اندازه روشن بمانند و غذای شما بسوزد یا اگر پس از باز کردن در توستر آن ها را خاموش کند ممکن است سلونوئید معیوب باشد.

برای تست و تعویض سلونوئید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: سلونوئید را از نظر آسیب هایی که قابل رویت هستند بررسی کنید و همچنین نواحی اطراف آن را برای پی بردن به آسیب هایی آشکار ببویید

مرحله 2: برای اطمینان حاصل کردن از خرابی نقاط آسیب دیده ای که پیدا کرده اید از یک مولتی متر یا تستر اتصال کوتاه استفاده کنید.

مرحله 3: سلونوئید را تعویض کنید. در بعضی از نمونه ها این کار بسیار آسان است . به سادگی بست ها را جدا کنید. اگر تعویض نیاز به قلع زدایی داشت آن را به کارشناسان  ما در تعمیرکارسلام بسپارید آن ها در سریع ترین زمان ممکن مشکل شما را برطرف خواهند کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد